Wednesday, October 12, 2011

NO PAIN, NO GAIN!! ;D: ONE LESS LONELY DAY~

NO PAIN, NO GAIN!! ;D: ONE LESS LONELY DAY~: yup!! hari ini saya duduk rumah sorang-sorang.. bosan menguasai diri... B..O..S..A..N~ haha,, sedangkan bru 3 hari habis exam. =='' ...THE END

Sunday, June 19, 2011

PAPA DOMO DAY!!



WIERDO...x abes abes domo..tu jelaa keje dia..huhu
Assalamualaikumm wahai pmbaca! Hari ini tau hari apa? hari Ahad? Bukan setakat hari Ahad, Ahad ini FATHER's day, papa day, abah, ayah, daddy, papa domo DAY!!! so, post ni sbnarnye xnk trangkan pape puun..sebab keluarga saya xsempat nak sambut hari special ini..Bila dipikir2kan balik kan...KENAPA ADER FATHER's DAY?? Macam x logikk. WHY? Kenapa saya tanya? Sebabnya...

97% manusia yang berakal da tau yang kita ader father's day sebab kita mnghargai jasa bapa kita, yang telah beri nafkah..beri kita ilmu yang diperlukan, memberi segala benda untuk kita jadi insan yang baik..TETAPI!! Kalo kita betul2 sayang bapa kita, bukan sepatutnya hari2 macam DADDY DAY? haaa, kenapa tarikh spesifik ini yang kita pilih untuk menghargai jasa bapa kita? begitu juga dengan ibu kita..Kenapa perlu ader tarikh tertentu untuk Mama's DAY? Semua ini sememangnya boleh diterima oleh logik akal..kan? HAHA, da puas meng-complain..

HAHA, sebenar2nya, post ni dicadangkan xsampai 2perenggan puun. Tetiba je idea mencurah bagaikan air terjun pada malam hari...deras...(cehh). Apa yang saya nak terangkan ialah tanpa ayah, apalah kita..Kalo anda semua belajar sains form3 anda tahu mengapa..MULA2...OKAY!! tukar topik!! hahah. Saya akan memberi penghargaan sepenuh jiwa (cehh lagii) kepada Bapa Tersayang, Ayah yang Baik, Papa kepada anak2 yang unik dan Father of Awesomeness (cehhh again), terima kasih!! sebab tanpa papa apalah kami, Thx for jaga kami sejak kami kecil, thx for bawak kami pergi outstation or overseas time2 cutii.THX sebab memberi sokongan dorongan dan motivasi untuk kami belajar dan menjadi anak yang berguna, berjaya, dan berjasa kepada Ibu bapa. THANKYOUILOVEYOUSOMUCHRAWR!! xD lol?

HEHE, ANHAAZ SAYANG PAPANYER AND MENGUCAPKAN SELAMAT HARI BAPA KEPADA SEMUA PEMBACA BLOGG, KEPADA AYAH2 DAN BAKAL AYAH2 AND KIRIM SALAM KEPADA BAPA MU JUGA. ANHAAZ MELULUSKAN PESANAN INI! ASSALAM

Saturday, June 18, 2011

PUMPKIN SCHUMKIN!

WARNING: ITS VERY CREEPY(not for me)pernah dengar JACK O LANTERN? yeah, yang orang buat guna buah labu, and then ukir, pastu buat muka macam hantu tuu..macam kat bawah nii haa...

Tapi, ader artis2 lagi creative dan buat benda lagi..er..HEBAT!

Nak tercabut daa tuhh..

Menakutkan? amat..

If u ask me, this looks like Voldermort..only, older and much-much tanner

Clowns are funny, u think so?

Bangun2 je, ader muka mamat nih..best tak?

Nothing else, but AWESOME!

Eww, that's nasty!

PRESIDENTIAL PUMPKIN!

Brains? hmm..let me check

ewww, dude, that's just whack man!! get that thing away!

The predator..in ALIEN VS PREDATOR

The medusa, guess if u watch her eyes, you will be turn into a pumpkin?

Frankenstein's Monster! now in pumpkin form..he is sure a plumpkin..haha, GET IT?

Native American pumpkin!

NOW, this one got BRAINS!!

My body is stuck here for quite a long time now...

THE CREEPIEST ONE YET....

For some reason, i am hungry for a pumpkin soup! nyummm

Grafiti art!

Assalam pembaca blogg! taukah anda apa itu grafiti? Seni yang ader kat dinding2 tuu...Ini antara contoh2 grafiti..enjoy!

mmg EPIC

RAWR!!!

THE CHICKEN IS LOOSE!!

Spiderman! crack..

hehehehe

OMG!!!

hey! wait!! im still downhere!

Elephant's trunk...i mean, pipe

behind the door...THE HULK!!! run!!

is it a dog? lizard? dozard? i have no idea..

Wednesday, June 15, 2011

Right moment, Right time..=D

pictures that are taken at the right mnoment right time..enjoy!

remember, SMOKING KILLS!! xD

aww, mothers care for their youngs..including birds

hehe, that tickles!

the ONLY picture the bird had before...you know, lunch..xD

are you this BRAVE??

I"M FLYING WITHOUT WINGS!!!!

steady...steady...

no kitty..don't touch..don't, DON'T!! (smash!!)

Don't judge a person by its BOOK cover?

OUCH!! right in the face!!

Another way to do a SPLASH!

titanic.....FAIL

Angel in Subway

Just.....cool

Sunday, June 12, 2011

INI Mr. BLOOGO SAYAA!! feat Domo

Assalam kepada pembaca blog MOMN!! haha, kalo anda tengah baca N3 ini, bermakana saya da tkar layout BLOGGO! yeap, mngape? layout da cantik, kemas, lawa (ye ye jee).
HAHAHA, nak tau kenapa?? Memang serious nak tau kenapa? Sebab saya hebat gila sampai korang pun kalah dengan kehebatan saya! rasa bloggo nmpak messy, kan? kemas la sgt..haha. lagipun, blog perlu dipelihara dengan baik (mcm haiwan peliharaan je) xD

SOALAN KEDUA KORANG mestilaa...KENAPA ANHAAZ HEBAT SANGAT?? GUNA GAMBAR DOMOKUN??? Awak suka domokun ke? eeiii, peminat domokuuuunn. eh eh, ape benda yg warna coklat yg slalu terngange?? DOMOKUN!! haha, yer, saya suka domokun..anda terasa ke? haha, tau jelezzz xD. bagi mereka yang xtau domokun tu apa, domokun tu ialah sejenis watak yg direka,cipta,buat oleh kartunis2 jepun.


RAWR!!! MEOW!!!!



RAWR!!!

Domokun dipopularkan melalui cerita kartun di jepun. Kemudian, disiarkan di (hampir) seluruh negara! so, bnyaklaa merchandise, beg2, dompet, baju, cover fon yg berasaskan DOMOKUN. BLOG PUN ADER TIRU DOMO!! ish2...xoriginal betull xDD hahaha

so, tujelaa kot, Blog saya cantik, saya ader buat post baru, saya suka domo, dan domo suka RAWR!!!!! haha, saya pun suka RAWR!!! ok2 da mrepek dah nih..haha

ANHAAZ SUKA BLOG DAN DOMO. BLOMO XD,. ANHAAZ MELULUSKAN BLOMO INI. ASSALAMUALAIKUM
RAAAAWRRRRR!

SAJA SUKA TAMPAL GAMBAR!! xDD

Members of Nations